Durva a helyzet. Baleset az M3-ason. Az M5-öson és M6-oson is lassú a haladás (frissítve)

2018.03.17

Közlekedési baleset történt Karácsond közelében az M3-as autópályán este. Három jármű ütközött, hárman megsérültek.

Az M3-as autópálya Nyíregyháza irányába vezető oldalának 83-as kilométerszelvényében, Karácsond közelében, 20 óra 30 perc körül három gépjármű eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján három személy szenvedett orvosi ellátást igénylő sérülést.

A rendőrök teljes útlezárás mellett helyszínelnek. Kerülni Adács, illetve Nagyfüged irányába lehet.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat szombaton piros figyelmeztetést adott ki megyénkre is. A vihar ide is ért, ritka élmény ez így március közepén. Az éjjeli hóviharban még az ég is megdörrent többfelé az északkeleti tájakon.

Az útviszonyok veszélyesek, a látótávolság alig pár méter, az M3-as autópálya keleti része estére szinte teljes hosszabbá beállt, a helyzetet tovább rontotta a Karácsond közelében történt baleset, korábban Gyöngyös határában is volt egy baleset, és az autópálya főváros felé vezető szakaszán is, ahol egy kamion szakította át a szalagkorlátot. Az M5-ösön és az M6-oson szintén lassan halad a forgalom.

Áram nélkül szombat este

Frissítés, 23.22: Vezetékszakadás miatt összesen 1995 fogyasztónál szünetelt az áramszolgáltatás szombat késő este Heves, Hevesvezekény, Tarnaszentmiklós és Pély településeken. Heves és Pély településeken már helyreállt a szolgáltatás, Hevesvezekényben és Tarnaszentmiklóson még dolgoznak a szakemberek, így jelenleg (éjfél előtt fél órával) 481 fogyasztónál szünetel az áramszolgáltatás.

00.32: Feloldották az útzárat az M3-ason, a Karácsond közelében történt balesetnél véget ért a helyszínelés. Éjfél után nem sokkal ilyen volt a úthelyzet:

az eredeti hír itt elérhető