Deutsch Tamás: a Fidesz megvédi az országot

2018.03.23

Ha az ellenzék nyer a választáson, akkor akár a használaton kívüli egri laktanyába is migránsokat telepíthetnek, de erre az emberek elsöprő többsége nemet mond – többek között erről beszélt Deutsch Tamás csütörtökön. Az európai parlamenti képviselő Nyitrai Zsolt meghívására érkezett a felsőtárkányi lakossági fórumra.

Sokba kerül a migráció

Az esti program előtt az EP-képviselő interjút adott a TV Egernek. Ebben többek között megismételte március eleji tájékoztatójának lényegét, hozzátéve, hogy a magyar emberek – és így az egriek – nem akarnak bevándorlókat a használaton kívüli laktanyákba. Magyarország nemet mond arra, hogy mások, az Európai Unió, az ENSZ, vagy bármilyen más Magyarországon kívüli szereplő ránk kényszerítsen olyan döntéseket, amelyek kapcsán ezres, tízezres, vagy akár százezres nagyságrendben bevándorlókat kéne elfogadnunk, befogadnunk, migránsokat telepítenének át és be Magyarországra – mondta Deutsch Tamás. Senki sem áll ki a magyar érdekekért Brüsszelben, csak a Fidesz képviselői – tette hozzá.

Deutsch Tamás és Nyitrai Zsolt Egerben (Fotó: Nemes Róbert)

Magyarországnak sokba kerülne, ha bejönnének a migránsok, ami pénzt vonna el különböző fontos területekről – ezt már Felsőtárkányban, telt ház előtt mondta a politikus. Kifejtette: az Európai Unió, és ezzel együtt Magyarország is, már legalább egy milliárd eurót költött a kontinens megvédésére ahelyett, hogy még utakat, iskolákat kórházakat építenénk, vagy más értelmes célra fordítanánk a pénzt.

Deutsch: Nyitrai Zsolttal a fejlődés folytatódik

Az EP-képviselő úgy fogalmazott: Nyitrai Zsolt kiváló munkát végzett, az itt élők érdekeit képviseli, úgyhogy a következő négy évre is őt érdemes küldeni a parlamentbe. Eger és Térsége országgyűlési képviselője pedig arról beszélt: fontos eredmények születtek az elmúlt években, akár a CSOK bevezetése, akár a rezsicsökkentés. Az itt élőknek fontos, hogy megépül az M25-ös út, és ilyen módon Eger és térsége az országos vérkeringésbe bekerül. Ez azért is lesz jó, merthogy az út az sokkal rövidebb, gyorsabb és biztonságosabb lesz ilyen módon, és a vállalkozások könnyebben tudnak a térségbe jönni, ezáltal több munkahelyet tudnak teremteni – fogalmazott Nyitrai Zsolt.

Nyitrai Zsolt: munkahelyeket teremt az M25-ös út (Fotó: Nemes Róbert)

A lakossági fórumon Juhász Attila Simon, Felsőtárkány polgármestere azt taglalta: az utóbbi években 500 millió forint fejlesztési forrás érkezett a településre, erre pedig korábban még nem volt példa.

Deutsch Tamás és Nyitrai Zsolt tartott lakossági fórumot Felsőtárkányban (Fotó: Nemes Róbert)

az eredeti hír itt elérhető