Férfi kézilabda – A Cegléd ellen kellene átlendülni a holtponton

2018.03.24

Szombaton hazai környezetben szerepel az Eger SBS-Eszterházy férfi kézilabda csapata. A K&H Liga 22. fordulójában a Ceglédi KKSE érkezik a Kemény Ferenc Sportcsarnokba.

Kiemelten fontos a párharc Tóth Edmond tanítványainak számára, akik mindenáron szeretnék lezárni december közepe óta tartó nyeretlenségi szériájukat a bajnokságban – olvasható az agriasport.hu oldalon.

Olyan ellenféllel találkozik az Eger, amely a tabellán mögötte helyezkedik el, ráadásul a hazai pálya előnyei sem elhanyagolhatók. Nem árt azonban tudni azt is, hogy a Cegléd feljövőben lévő gárda, amely egészen szép tavaszt produkál a pontvadászatban. Gondot okoznak számunkra a sérülések, valamint Aflitulin eltiltása miatt is kevesebb variációs lehetősége van a vezetőedzőnek.

Parázs mérkőzés várható, amelyen csak a győzelem az elfogadható számunkra. Nagy a nyomás a csapaton, jó volna végre magunk mögött tudni az eredménytelen időszakot, vallják a csapat háza táján. Az összecsapásra 18 órai kezdettel kerül sor az érsekkerti létesítményben.

A további részletekért kattintsatok az Agriasport oldalára!

Borítókép – Archív fotó: Nemes Róbert

az eredeti hír itt elérhető