Április 3-tól változik a hulladékgyűjtő udvar nyitva tartása

2018.03.26

A Homok u. 26. szám alatti lakossági hulladékgyűjtő udvar nyitva tartását a lakossági igényekhez igazodva módosítják, valamint bővült a leadható hulladékok köre is.

Az NHSZ Észak-Kom Nonprofit Kft., mint a térség Közszolgáltatója, valamint az Egri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft., mint alvállalkozó tájékoztatja tisztelt ügyfeleit, hogy a Homok u. 26. szám alatti lakossági hulladékgyűjtő udvar nyitva tartását 2018.04.03-től módosítják a lakossági igényekhez igazodva – tájékoztatott az Egri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft.

Az új nyitva tartási rend szerint hétfőtől péntekig 10 órától 18 óráig, szombat 8 órától 16 óráig nyitva, vasárnap pedig zárva tart.

A leadható hulladékok köre is bővült a használt személyautó gumiabroncs hulladékokkal (max. 6 db/negyedév/háztartás), valamint a gyógyszer hulladékokkal. Az igénybevétel feltételivel kapcsolatban nincs változás, aktuális információkkal kapcsolatban tájékozódjatok a www.egrihulladek.hu honlapon, valamint a hulladékgyűjtő udvar bejáratánál elhelyezett tábláról.

Borítókép – Archív fotó: Nemes Róbert

az eredeti hír itt elérhető