Ellepték Egert Mirkóczki ‘Mohamed’ Ádám iszlámot és migrációt éltető kartonbábui

2018.03.26

Mohamed Ádám kartonbábuk lepték el Egert, Mirkóczki Ádám jobbikos politikus választókerületi bázisát. A muszlimnak öltöztetett Mirkóczki a Vona Gábor által elmondott durva, “Az iszlám az emberiség utolsó reménye!” mondatra emlékeztet a kezében tartott táblával, alatta pedig azt hirdeti: “Jobbik. A bevándorlás pártján!” 

A PestiSrácok.hu oldal korábban megírta, nem véletlen elszólás volt Vona Gábortól, amikor 2013-ban Törökországban azt mondta, hogy a globalizmus sötétségében az iszlám az utolsó fénysugár. A PestiSrácok.hu előkotorta Vona 2011-es regényét, amelyben magától értetődő természetességgel leírja: „Az emberiség tradicionális kultúrájának utolsó védőbástyája az iszlám világ maradt. Amennyiben az iszlám elbukik, a fény szinte teljesen kialszik. Akkor tényleg véget ér a történelem.” Vonáról kiderült, hogy allahozott is Törökországban.

A PestiScrácok.hu megírta, egy korábbi felvételen Vona Gábor, a Jobbik elnöke muszlim fiatalok előtt, török nyelven tett hitet Allah mellett. Azt mondta: “Mi Attila unokái vagyunk, akiknek elve az igazság, akik bátran ellenállnak a rossznak, és senkitől nem félnek, csakis Allahtól.” A pártelnök Allah mellett hitet tevő mondatait üdvrivalgással fogadja a feltehetően török közönség – írja az oldal.

Vona Gábor allahozása és a török közönség “Szürkefarkas vonázása” után egy másik durva részlet is kiderült a Jobbik elnökének korábbi törökországi turnéjáról, az, hogy Vona arról beszélt, bízik abban, hogy Magyarország minél hamarabb távozik az Európai Unióból és „valódi testvéreivel”, a törökökkel fog össze.

Íme a Mirkóczki ‘Mohamed’ Ádámot ábrázoló kartonbábuk, melyekről olvasónk küldött képeket! Mohamed Ádám a város több pontján is feltűnt, így az Egri Bazilika, az egri Dobó István laktanya, vagy éppen a polgármesteri hivatal előtt is.

az eredeti hír itt elérhető