Semjén Zsolt: Szent István országa nem lehet kalifátus

2018.03.27

Egy rossz kormányzat munkáját rendbe lehet tenni, de ha a migrációnak teret engedünk, azt már nem lehet visszacsinálni. Magyarországon még dönthetünk arról, hogy bevándorló ország leszünk-e  vagy sem– mondta a Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, a Kereszténydemokrata Néppárt elnöke a FIDESZ füzesabonyi lakossági fórumán.

A politikus hangsúlyozta, hogy tiszteli az iszlám vallást és a kultúrát, de  mindenkinek a „saját fügefája alatt” kell boldogulnia. Európa  a keresztény civilizáció, még azok is, akik nem járnak templomba ebben a civilizációban élik mindennapjaikat. Ezen nyugszik a kultúránk, ide kötnek az évezredes hagyományaink. Semjén Zsolt szerint a tömeges migráció nem jelent gyógyírt kontinensünk problémáira. A bevándorlókkal csak „idehozzuk a bajt”, ráadásul az iszlám nem puszta vallás, hanem az élet minden területét szabályozó rendszer. Az iszlám jog  a „saría” pedig szöges ellentétben áll az európai életformával.

Fotó: Nemes Róbert

A csökkenő lélekszámot sem lehet bevándorlókkal pótolni, ezért a magyar állam feladata,  hogy olyan szociálpolitikát folytasson, aminek eredményeképpen Magyarországon magyar  gyerekek szülessenek meg minél nagyobb számban. A pártelnök kiemelte: ez az április 8-i választás igazi tétje. Ha a jelenlegi ellenzék által alkotott „perverz koalíció” kerülne hatalomra nem tudnának ellenállni az EU bürokratái nyomásának és megkezdődne a migránsok betelepítése.

Nagy  Csaba polgármester felhívta a jelenlévők figyelmét, hogy meg kell védeni azt a fejlődést, amit az elmúlt négy év alatt elért a kormánypárti önkormányzat.

Fotó: Nemes Róbert

Nyitrai Zsolt országgyűlési képviselő kifejtette:  a ciklus alatt 4 milliárd forint fejlesztési támogatás érkezett Füzesabonyba. Véget ért a több évtizedes egy helyben topogás a városban, a választás tétje pedig az, hogy a közösen elért eredmények megőrizhetők-e  és folytatható lesz-e a további fejlődés.

az eredeti hír itt elérhető