Férfi vízilabda – Három egri utazhat Rijekába az EK Szuperdöntőre

2018.03.28

Märcz Tamás szövetségi kapitány megnevezte azt a tizenöt játékost, aki szerepet kap majd az Európa Kupa nyolcas döntőjében.

Az eseményt április 5 és 8 között rendezik Horvátországban – írja az Agriasport.

A rijekai eseményen három ZF-Eger pólós is képviselheti a magyar színeket, miután az utazó keretbe Angyal Dániel, Kovács Gergő és Bedő Krisztián is bekerült. A magyar férfi vízilabda válogatott jövő kedden találkozik, hiszen a soron következő hétvégén a játékosok zöme klubjukban nemzetközi kupameccseken szerepel majd.

Az egriek a Bajnokok Ligája soron következő játéknapján Sabadellben csobbannak vízbe. A vasárnapi hazautazást követően a keddi két edzés után szerdán utazik a válogatott Rijekába, ahol csütörtökön már Görögország ellen csatázik.

Az Európa Kupa fináléban a csoportmeccsek során a görögökön kívül Olaszországgal és Spanyolországgal is megmérkőzik csapatunk.

Férfi Európa Kupa Nyolcas Döntő
2018. április 5-8., Rijeka

A magyar válogatott kerete:
Kapusok: Nagy Viktor (Szolnok), Vogel Soma (FTC)
Mezőnyjátékosok: Angyal Dániel (Eger), Bátori Bence (Szolnok), Bedő Krisztián (Eger), Jansik Szilárd (FTC), Jansik Dávid (Szolnok), Kovács Gergő (Eger), Manhercz Krisztián (FTC), Mezei Tamás (Szolnok), Nagy Ádám (Miskolc), Török Béla (BVSC), Vadovics Viktor (Miskolc), Vámos Márton (FTC), Zalánki Gergő (Szolnok)

Borítókép: Madar Dávid/MVLSZ

az eredeti hír itt elérhető