Áprilistól új jegyrendszer a Bükki Nemzeti Park Igazgatóság bemutatóhelyein

2018.03.30

Azaz a lillafüredi Szent István-barlangban és Anna-barlangban, az Ipolytarnóci Ősmaradványoknál, a szilvásváradi Millenniumi kilátóban, valamint a felsőtárkányi Nyugati kapu Látogatóközpontban.

Nem csupán azért jó az új jegyrendszer hálózatba köti az eddig önállóan működő bemutatóhelyeket, hanem azért is, mert a jegyek 10-20%-os kedvezményt biztosítanak a további bemutatóhelyek felkereséséhez is, sőt az igazgatóság által meghirdetett bükki, mátrai és nógrádi túrákra is biztosítanak kedvezményeket – írja a nemzeti park honlapján.

Fotó: BNPI

A jegyeken elérhető QR kód segítségével letölthető a GUIDE@HAND Bükki Nemzeti Park Igazgatóság alkalmazást, amely offline térképszelvényeket, valamint szintén offline is használható, az okostelefonokra letölthető tanösvénysétákat és túralehetőségeket kínál a vendégeknek.

Az Igazgatóság április közepén elindítja online jegyfoglalási rendszerét: a belépésre vagy a túrákon való részvételre jogosító egyedi Smart QR kódot telefonon be lehet mutatni, így aztán nyomtatásra és papírpazarlásra semmi szükség.

az eredeti hír itt elérhető