Szél Bernadett az LMP egri kampányzáróján

2018.04.04

Megtartotta kedden egri kampányzáró rendezvényét a Lehet Más a Politika. Az LMP miniszterelnök jelöltje, Szél Bernadett látogatott el a helyi szimpatizánsokhoz, aki a fórum előtti tájékoztatón emlékeztetett pártja programjára.

Ha április 8-án felhatalmazást kapna a választóktól, akkor megduplázná az oktatásra szánt összeget. Kiemelt figyelmet fordítana az egészségügyre, a bérek felzárkóztatására, munkahely teremtésre, a mezőgazdaságra, az iparra és a megújuló energiaforrások használatára. Szél Bernadett azt is elmondta: nyitottak a megegyezésre az ellenzéki pártokkal. Szerettek volna egy teljes ellenzéki koordinációt, ez a Jobbik illetve az MSZP és szövetségi köre okán bukott meg, mert nem állnak szóba egymással – fogalmazott a miniszerelnök-jelölt. Hozzátette az LMP továbbra is nyitott arra, hogy az ellenzéki pozíciókat erősítse, ez azonban semmiképpen nem jelent elvi szintű együttműködést.

Szél Bernadett azt azonban kijelentette: Heves megye választókerületeiben biztosan nem lépnek vissza egy jelölt javára sem.

Komlósi Csaba az egri választókerület országgyűlési képviselőjelöltje hozzátette: tisztában van azzal, hogy nem ő a körzet legesélyesebb jelöltje, mégis tovább folytatja a kampányt a következő pár napban.

 

az eredeti hír itt elérhető