Gondos István: Soros emberei veszélyeztetik a magyar emberek megélhetését

2018.04.06

Gondos István a Heves Megyei Közgyűlés Fidesz-KDNP-s képviselője kijelentette Soros György emberei veszélyeztetik a magyar emberek megélhetését.

Ezen kijelentéseit a Jerusalem Post március közepén megjelent cikkére alapozva tette meg. A lap szerint egy Soros által finanszírozott NGO vezetője, Dénes Balázs egy hangfelvételen bevallotta, hogy azért lobbizott Németországban, hogy gazdasági nyomást gyakoroljon Magyarországra és a magyar kormányra a német külügyön és a német cégeken keresztül a bevándorlást segítő NGO-kal kapcsolatos szabályozás visszavonása érdekében. A lap szerint ez nem jelent mást mint, hogy a hazánkban működő német cégeken, vállalatokon és gyárakon keresztül magyarok munkahelyeivel zsarolják a kormányt és Magyarországot.

A képviselő kiemelte: Soros György és emberei nemcsak nemzetbiztonsági szempontból veszélyesek, de gátlástalanul játszanak a magyar emberek munkájával, és megélhetésével is. Ha Sorosék egy ilyen gyárat beáldoznának csak azért, hogy nehéz helyzetbe hozzák a kormányt, az a térségben gazdasági és szociális következményekkel járna. Családokat tennének tönkre.

Soros György nem titkolt célja Gondos István szerint, hogy április 8. után egy bevándorláspárti ellenzéki kormány alakuljon, ami lebontja a határzárat és a végrehajtja a migránsok betelepítését, ezzel tönkretenné a magyar városok és falvak biztonsága. Füzesabony nem kér a migránsbetelepítésekből – emelte ki a képviselő, aki azt is hozzátette – Fidesz-KDNP mindent meg fog tenni azért, hogy megvédje az országot. Április 8-a tétje nem más mint Magyarország jövője.

Borítóképünk illusztráció.

az eredeti hír itt elérhető