Vámos szerint az ellenzék feladta Egert

2018.04.07

Megágyazott az ellenzék Nyitrai Zsolt és a FIDESZ választási győzelmének azzal, hogy végleg feladta Egert- véli Vámos Csaba független képviselőjelölt.

Szombaton 11 óráig volt hivatalosan is lehetősége a pártoknak a Választási Irodánál a visszaléptetések bejelentésére, de sem a JOBBIK, sem a DK, és az LMP sem élt ezzel a lehetőséggel- kezdi közleményét Vámos Csaba. A függetlenként induló képviselő-jelölt Egerben az összes ellenzéki pártot megelőzve szerezte meg a választásokon történő induláshoz szükséges 500 ajánlást. Most azt írta: “Ha vasárnap este Orbán és csapata győzedelmeskedik, azt a Jobbiknak, a DK-nak és az LMP-nek köszönhetjük!”

Így folytatja: “Csúfosan cserben hagyták mindazokat, akik valódi változást akarnak április 8-a után, és végleg eljátszották a választók bizalmát, akik az utolsó pillanatig hittek az összefogás teremtette kormányváltás lehetőségében. Ezáltal nyíltan beismerték, hogy számukra nem Orbán és rendszerének a megbuktatása a legfőbb cél, hanem az a pár parlamenti szék, és az azzal járó pénz megszerzése. Mindezek után egy tollvonást nem érdemelnek, nemhogy még rájuk szavazzon bárki is. Tudomásul kell venni, hogy rájuk már nem számíthatnak a kormányváltást akarók!”

Vámos Csaba közleményének zárásaként a választókhoz fordult:

“Tisztelt Választópolgárok, kedves Honfitársaim!

Én valójában kormányváltást szeretnék, ahogy Önök is sokan, ennek pedig első és legfontosabb lépéseként, helyben kell legyőznünk a FIDESZ jelöltjét, Nyitrai Zsoltot!

Rám számíthatnak ebben, ahogy korábban a hódmezővásárhelyiek is, csak egy független jelöltre számíthattak a FIDESZ elleni küzdelemben.

Győzzük le együtt Orbánt és diktatúráját! Mutassuk meg az országnak, hogy mi egriek, a végsőkig kitartunk és sosem adjuk fel!

Kérem vasárnap támogassanak ebben a csatában szavazataikkal, és zavarjuk el közösen Nyitrai Zsoltot és a FIDESZ-t!”

az eredeti hír itt elérhető