ZF-Eger: Vége – hatodik helyen a női vízilabdások

2018.04.08

Most sajnálhatja igazán szerdai vereségét a ZF-Eger női együttese, hiszen a Szentes elleni párharc második mérkőzésén simán kikapott, ezzel pedig negatívan zárult az idei szezon

Hungerit Szentes – ZF-Eger 11–6 (3–1, 2–1, 2–2, 4–2)
OB I., nők, rájátszás az 5. helyért, 2. mérkőzés
Szentes, V.: Mucskai P., Tordai P.

ZF-EGER: Horváth A. – Kékesi, Tóth Cs., Szilágyi Sz., Ráski 1, Games 1, Miklós R. 1. Cs.: Kocsis Sz., Somhegyi 3, Katona Zs., Hornyák S., Molnár D. 
Edzők: Biros Péter, Szilágyi Péter

A szerda esti, hazai vereséget követően, mindenképp nyernie kellett a ZF-Eger női csapatának ahhoz, hogy maradjon esélye az OB I-es bajnokság ötödik helyének megszerzésére, ennek megfelelően a lehető legjobban kezdődött a Hungerit Szentes otthonában rendezett péntek esti összecsapás. Az első támadás joga ugyan a hazaiaké volt, de amint a mieink jöttek, Miklós Réka máris akciógóllal jelezte, ismét nem érné be négy találat alatt. Fontos volt a jó rajt, ennek ellenére néhány perccel később máris egyenlítettek a hazaiak, majd az első kisszünetig további két eredményes támadást vezettek – írta az egrivizilabda.hu.

A szentesiek uralták a meccset, és két-háromgólos előnyük birtokában közel kerültek a párharc lezárásához. Pláne akkor, amikor az eddigi két meccs legnagyobb differenciája is kialakult Petőváry Luca megmozdulását követően (8-4). Nem jött a fordulat, és a végére még tovább nőtt a ZF-Eger hátránya, így a lányok számára április első hetében, a hatodik helyen ért véget az idei bajnokság.

Archív fotó: Nemes Róbert

 

 

az eredeti hír itt elérhető