Zajárnyolók építése miatt forgalomkorlátozás az M3-ason

2018.04.10

Szerdától folytatódnak az M3-as autópályán, Gödöllő térségében, a 27-es és a 30-as kilométerszelvények közötti szakaszon a zajárnyékoló fal bontási és építési munkálatai. 

A közlekedők 2018. április 11-e, szerdától, várhatóan június 30-a, szombatig korlátozásokra és így torlódásokra is számíthatnak a munkaterület környékén. A Magyar Közút Nonprofit Zrt. beruházásában megvalósuló munkálatok ideje alatt az M3-as autópálya érintett szakaszán a leálló- és a külső sávot lezárják a szakemberek, így egy forgalmi sávot átterelnek a pálya Miskolc felé vezető oldalára, ezáltal az erre közlekedőknek biztosítva lesz legalább 2 sáv a folyamatos haladás érdekében. A forgalomterelésben érintett szakaszon 60 km/órás sebességkorlátozás lesz érvényben.

Az M3-as autópálya 25-ös és 31-es kilométerszelvényei közötti ideiglenes forgalomterelés kiépítését már elkezdték a szakemberek.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kéri a közlekedőket az úton dolgozók és a többi járművezető biztonsága érdekében, hogy a munkaterületen érvényes ideiglenes sebességhatárokat mindenképpen tartsák be! 

Az autósoknak az aktuális forgalmi helyzetről érdemes még utazás előtt tájékozódni a társaság megyei diszpécsereinél vagy Útinform szolgálatánál (+36-1-336-2400), illetve a www.utinform.hu weboldalon.

 

az eredeti hír itt elérhető