Hajrá Sarud, hajrá Tisza-tó!

2018.10.26

Három nap és eldől, lesz a sarudi AQUAGLIDE Vízijátszótér a legjobb hazai turisztikai attrakció. Ehhez összefogásra, szavazásra van most szükség.

Az elmúlt években egy elkötelezett kis csapat azon fáradozik, hogy felvirágoztasson egy kis Tisza-tavi települést, Sarudot. E project egyik eleme, az AQUAGLIDE Vízijátszótér (Európa második legnagyobb AG vízi élményparkja), ami heteken át vezette a szallas.hu Magyarország Legjobb Turisztikai Attrakciója versenyét.

Csakhogy pénteken megelőzték a sarudi vízijátszóteret, mégpedig nem kisebb versenyző, mint az AQAURIUS Nyíregyháza Élményfürdője. A verseny hamarosan zárul, szóval még visszaszerezhető az első hely, ehhez azonban összefogás kell, ezt kéri most Kücsön Gyula.
– Mi hiszünk abban,  hogy ez a rangos elismerés és az ingyen marketing támogatás a Tisza-tó turisztikájának a fejlődését kell, hogy támogassa, s  mindent megteszünk, hogy megnyerjük a versenyt! Nem adjuk fel, de szükségünk lenne támogatásra!

Ide kattintva lehet szavazni az AQAUGLIDE Vízijátszótérre (péntek este már csak 22 szavazat volt a hátrány), hogy a Tisza-tóé lehessen az ország legjobb turisztikai attrakciója.

az eredeti hír itt elérhető