Fél órán belül két baleset a 25-ös főúton. Aztán még egy.

2018.10.27

Egy autó árokba métereket zuhant, kettő másik összeütközött, egy meg lesodródott az útról. Mindez bő két óra leforgása alatt. Többen megsérültek. 

Átszakította az út menti szalagkorlátot és egy körülbelül öt méter mély szakadékba zuhant egy személyautó szombaton nem sokkal déli 12 óra előtt a 25-ös főút Eger és Szarvaskő közötti szakaszán.

A balesethez a megyeszékhely hivatásos tűzoltói érkeztek ki, akik áramtalanították a járművet és megkezdték a műszaki mentést. A munkálatok idejére a főút érintett szakaszát félpályán lezárták. Elsődleges információink szerint a balesetben egy ember megsérült, akit a mentők elláttak.

Alig fél órával később újabb baleset történt a 25-ös főúton: két gépkocsi ütközött össze Eger és Kerecsend közötti szakaszán, Eger határában. A balesethez a megyeszékhely hivatásos tűzoltóit riasztották, akik áramtalanították a járműveket és megkezdték a műszaki mentést. A munkálatok idejére a főút érintett szakaszát félpályán lezárták. Elsődleges információink szerint a balesetben több ember megsérült, őket a mentők ellátták.

Gyakorlatilag még haza sem értek a kéklámpások a 25-ösről, amikor újabb balesethez riasztották őket. Kora délután ugyanis lesodródott az úttestről és az út menti árokba borult egy gépkocsi szintén az Eger és Kerecsend közötti szakaszon. A tűzoltók áramtalanítottak, ezúttal viszont (elsődleges információink szerint) a balesetben senki nem sérült meg.

az eredeti hír itt elérhető